Vakantie

Ooh, wat hadden wij nood aan die lang verwachte vakantie.  Zowel mijnheer als mevrouw CrabBel keken er erg naar uit.  Een midweekje Landal Hochwald leek ons een ideale manier om de kinderen het plezier te geven dat ze verdienden en zelf ondertussen te kunnen genieten van de natuur en hopelijk ook een beetje rust.

Wat mij het meeste deugd deed was het lege huisje.  Alles kreeg onmiddellijk zijn plaatsje in de kasten en buiten één open kastwand, was ons huisje de rust zelve.  Heerlijk is dat!  In ons eigen huis is dat al lang verleden tijd en ik moet zeggen, de orde bracht rust.  Maar ook onrust…want bij elk spatje of speeltje of glas dat niet werd opgeruimd, ging er een alarmbelletje rinkelen.  De nood aan orde en netheid kwam des te harder naar voren en die kleine ‘foutjes’ vallen des te harder op in zo’n ordelijk huis.

Verder was het heerlijk om eens volledig afgesloten te leven van de digitale wereld.  De GSM ging stil en werd enkel boven gehaald als we elk apart op stap waren.  Internet hadden we niet in ons hutje en de laptop die ging niet mee.  En de televisie ging enkel op voor de kindjes.  Per uitzondering ’s morgens voor het eten als wij nog heerlijk lagen te snoozen.

In ‘Pirateneiland’ kwam de jongste om de 10 minuten even langs. Ze stopte, lachte, keek opzij en zei: “Leuk!” En weg was ze weer…

En nu…ons huisje terug krijgen in de ordelijke staat dat het ooit was.  Niets op de kasten, ordelijk binnenin, lege tafel, opgeruimd speelgoed,…  Benieuwd of het ons lukt!

 

 

Thuis komen deed pijn…back to reality.  En hoewel ik het begin januari al wist, werd het nu hard duidelijk.  Ik was op, kon geen stap meer verder en had nood aan een paar maanden rust… Ondanks dat de lente net is begonnen, begin ik aan mijn WINTERSLAAP!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s