Snoepen en spelen

 

Vorige zomer kregen we een tip.  We planden een daguitstap naar Utrecht en een bezoekje aan het Nijntje-museum. Als we zin hadden in een pannenkoek, was het zeker de moeite om langs Theehuis Rhijnauwen te passeren.  Een gezellig boshuisje in een bosrijk Fort, langs het water en met een speeltuin.  Wat wil een kind nog meer?

Wel, de onze eten dolgraag pannenkoeken, maar met hun vele allergieën blijft het beperkt tot mijn eigen brouwsels, die nooit zo lekker zijn als de ‘echte’ pannenkoek.  Maar toen ik ontdekte dat ze in het theehuis rekening houden met allergieën, waagden we het erop.  De dag voordien belde ik nog even en vroeg ik na of we bij hen terecht konden.  Ja hoor!  Ze kunnen met allergieën rekening houden.

En omdat ons eerste bezoekje zo’n succes was, reden we er vandaag terug langs.  Een fijne afsluiter van onze korte vakantie.  En of ze genoten?

IMG_4317

Reken maar van ja…
Ik kreeg amper de tijd om een foto te maken.

En de speeltuin kon hen ook erg bekoren!  Nog even genieten van die mooie momenten en dan terug naar huis…

Helaas loopt er iets mis bij het uploaden van de foto’s, waardoor het enkel lukt onder een kleine resolutie en met een beperkt aantal foto’s.  Later een nieuwe poging…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s